Кашони Атлантис (Atlantis)

03.04.2015

Здравейте от Кашони.БГ
В тази публикация ще направя предствяне на архивен кашон Атлантис.
Това е най-популярният кашон за архивиране, специално изработен за съхранение на архивни кутии А4 с ширина 80мм.(6бр. в кашон) или 100мм.(5бр. в кашон). Кашон АтлантисРазмерите му са 56х36х26см. с капак и дръжки отстрани. Може да се ползва, както за съхраняване на класьори, така и за папки с документи. Щампована е таблица за описание на съдържанието за по-лесно откриване на търсеното. Изработва се от здрав и твърд картон. Достявя се в разгънат вид или на стек. Едно от най-големите му предимства е, че се сглобява лесно и без лепене, което спестява време и консумативи за залепване.
Използва се широко за големи обеми архив, тъй като е много удобен за работа.
Поддържаме количества на склад и правим доставка в рамките на деня!

Поръчай ТУК или Купи на място от ТУК.

Стреч или аеропласт?

10.02.2015

Привет от Кашони.БГ

Опаковането на едри неща за пренасяне: мебели, техника и др. се извършва или със стреч – фолио, или с аеропласт. Как да определите кое къде да се използва?

bubble

Стрея фолиото предпазва най – вече от влага и мръсотия. Резистентността му към надраскване е изключително ниска. Препоръчва се за опаковане на матраци, дивани с платнено покритие илиза вътрешни рафтове и други нелакирани мебелни части.

От своя страна, аеропластът предпазва от надраскване и удар, и се препоръчва за предпазване на стъклени повърхности, телевизори и прочее неща, които не бихте искали да бъдат пукнати или надраскани.

Специално опаковане

24.01.2014

Привет от Кашони.БГ

Често получаваме запитвания за кашони със специфични размери и големина. Много наши клиенти искат да опаковат специфични предмети, уреди и прочее. За съжаление, няма как да предложим кашони с размери различни от показаните в сайта ни. Изработката на кашон с различни размери е трудоемка и скъпа, изисква поръчка на големи количества.

images

В такива случаи препоръчваме предлагания от нас аеропласт. Той представлява найлон с въздушни балончета, които предлагат опакованата вещ от удари и надраскване.

При по – високи изисквания за безопасност аеропластът може да се комбинира с опаковъчна хартия, кашони по ръбовете или върху чуплива повърхност и стреч фолио. Всички тези продукти може да намерите в нашия онлайн магазин , както и в офиса ни.