Кашони за палетизиране

Привет от Кашони.БГ

Много често, особено при използването на куриерски услуги при преместване, се налага кашоните се палетизират. В повечето случаи се използват т. нар. европалета, които в основата си са с размери 1.2 х 0.8 метра.

Така положени и опаковани, кашоните са в далеч по – безопасно състояние. Нашата фирма има на разположение кашони с размери 60 х 40 х 40 сантиметра, като тези размери са направени точно за полагане върху т. нар. европале. Върху такъв вид най – използвано пале могат да се разположат 4 кашона на всеки ред, като те ще заемат изцяло площта му, като така пространствата се използват оптимално.

Този вид кашони, както и всички останали опаковъчни материали, може да намерите на адреса ни в София: бул. „Евлоги Георгиев“ 47, както и да поръчате по телефон, e – mail или чрез формата за поръчка.

бутони за социални мрежи

Етикети: , ,

2 коментара по “Кашони за палетизиране”

  1. Кашони за палетизиране « Блог за кашони…

    Привет от Кашони.БГ Много често, особено при използването на куриерски услуги при преместване , се налага ка……

  2. Анонимен каза:

    Кашони за палетизиране « Блог за кашони…

    Привет от Кашони.БГ Много често, особено при използването на куриерски услуги при преместване , се налага кашоните се палетизират. В повечето случаи се използват т. нар. европалета, които в основата си са с размери 1.2 х 0.8 метра. Така положени и опак…

Вашият коментар