Добре дошли при Кашони.БГ! Ние предлагаме здрави кашони за преместване и доставка.

международно преместване

Какви кашони ми трябват?

Какъв размер кашони ми трябват? Числата ме объркват още повече! Здрави ли са вашите кашони и ще издържат ли товара, който съм и приготвил/а?

Както казахме и в началото опитът ни по преместване на дома и офиса е забележителен. Ние отдавна научихме кое е най- доброто за нас като изпълнител на едно преместване и за Вас като клиент.

Кашони.БГ е производител и изпълнител, който в годините усилена хамалска работа се е научил да избира и подбира най- доброто за своите клиенти, затова ние предлагаме най- здравите в ценовия си клас кашони за преместване.

Най- често за преместване на дома и офиса се използват три и пет пластови кашони.

Ние от Кашони.БГ препоръчваме три пластовите кашони да се използват за локално /вътрешно/ преместване, а пет пластовите кашони за международно преместване.

Нормално е дългият път към чужбина да е по- рискован за подготвения багаж и отделно от това разликата в цената на двата вида е почти двойна.

Правило при подбора на подходящи кашони е по- малките размери да се използват за полагане на хартия, папки и плътни материали.

При нарушаването на това правило се получават тежки и не до там стабилни кашони, които утежняват и без това тежката работа по преместването на багажа /за полагане на хартия, папки и плътни материалиvпрепоръчваме кашони 42х32х34см./.

Дребните домашни вещи и аксесоари с неголяма плътност е хубаво да се положат в средните по размер кашони /препоръчваме кашони 55х35х34см.

Друг вариант за полагане на дребни домашни вещи и аксесоари е в кашони с размер 60х40х40. Хората масово използват този кашон, но ние не го препоръчваме и предупреждаваме, че е голям и труден за носене. Безкрайно неподходящ е за преместване на книги и класьори.

Завивки, сгънати дрехи, пердета, възглавници и всякакви платнени изделия препоръчваме да се полагат в големи кашони /най- подходящи според нас са кашони 45х45х75см./.

Дрехи на закачалка- костюми, ризи и други препоръчваме да се полагат в най- големите предлагани от нас кашони с закачалка и размери /50х50х120см./.

Последните обаче са скъпи и специализирани кашони и препоръчваме възможен компромис тук.

Надяваме се тези редове да са Ви полезни!

Новини

Кашони Атлантис (Atlantis)

Здравейте от Кашони.БГ В тази публикация ще направя предствяне на архивен кашон Атлантис. Това е…

Стреч или аеропласт?

Привет от Кашони.БГ Опаковането на едри неща за пренасяне: мебели, техника и др. се извършва или със…

Специално опаковане

Привет от Кашони.БГ Често получаваме запитвания за кашони със специфични размери и големина. Много…

RSS Нашият блог