Добре дошли при Кашони.БГ! Ние предлагаме здрави кашони за преместване и доставка.

международно преместване

Още услуги

Както вече знаете Кашони.БГ е проект на Хамали.БГ - първата българска фирма за преместване на дома и офиса и хамалски услуги.

Ако нямате време или желание да се занимавате със досадното задължение по опаковане в кашони и преместване на багажа Ви в София, България или по света, може да се възползвате от професионалните услуги на Хамали.БГ.

Наши професионални пакери ще опаковат всичко необходимо в кашони, ще заснемат, преместят и подредят вещите и аксесоарите Ви във вид еднакъв на първоначалния.

Друга услуга, която предлага Кашони.БГ е доставката на адрес, която може да се окаже безплатна и да съчетае предварителния оглед на багажа Ви при нужда от преместване.

Кашони.БГ е каталог, който не предоставя възможност за онлайн поръчки, но може да направите свободно такава по телефона ни. Доставката е собствена и не използваме куриери. Цената и е 9.60 лева за гр. София.

От Кашони.БГ могат да се закупят още: амбалажна хартия, широколентови ролки тиксо, стреч фолио и аеропласт /бабъл фолио, фолио с балончета/, машинка за ръчно запечатване на кашони със скоч.

Ако се сещате, че имате нужда от нещо повече за предстоящото Ви преместване, моля пишете- ние Кашони.БГ ще отговорим на всички писма и ще коригираме дейността си спрямо клиента. Вие сте най- ценното за нас!

За всяка друга услуга, която се сетите 411.bg е едно добро решение за Вас!

Надяваме се, че сме Ви полезни!

Новини

Кашони Атлантис (Atlantis)

Здравейте от Кашони.БГ В тази публикация ще направя предствяне на архивен кашон Атлантис. Това е…

Стреч или аеропласт?

Привет от Кашони.БГ Опаковането на едри неща за пренасяне: мебели, техника и др. се извършва или със…

Специално опаковане

Привет от Кашони.БГ Често получаваме запитвания за кашони със специфични размери и големина. Много…

RSS Нашият блог